Pasta pieczarkowa

Pasta pieczarkowa to świetne danie imprezowe.Pasta pieczarkowa może być na imprezie podawana w miseczce, wtedy obok należy położyć pieczywo i obserwować zadowolonych, zajadających się gości:)

Wyśmienicie smakuje też na bagietce z masłem czosnkowym lub ziołowym.

 

Składniki

  • 1 kg pieczarek
  • 1 szczypiorek
  • 5 jajek
  • majonez

 

Przygotowanie

  1. Pieczarki obrać i w całości gotować w osolonej wodzie. Gotować aż będą miękkie.
  2. Jajka ugotować na twardo.
  3. Pieczarki i jajka pokroić w bardzo drobna kostkę.
  4. Wymieszać z pokrojonym szczypiorkiem.
  5. Dodać majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem

Smacznego:)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *